Uusimmat blogikirjoitukset

Mystinen joulu?

Mitähän minun jouluuni sopiikaan? Täällä Pohjan perillä vuoden pimeimpään aikaan vietetään joulua, johon liitetään kirkkaat valojuovat valaisemaan koteja, pihoja, puistoja. Tänä syksynä on valaistu sinivalkoisesti isojakin kohteita maamme itsenäisyyden juhlistamiseksi.

Runo: Luonto

Olen osa sinusta luonto; minä kanssasi elän ja hengitän; joka versosta pienestä vihreästä: minä tahdon elää pursuta joka kerta; kun tuulen värinä yli metsien vihreiden käy: olis kuin tuulen minun sieluni virissyt olis, kuin olisin osa sinusta luonto.

Minä elän ja hengitän.

Kirjoittanut oma käsi -Rauni

 

Tarvitsemme Jumalan voimaa

Jumalan antama tehtävä on käytännössä meille mahdoton. Emme kykene toteuttamaan Hänen suunnitelmaa omassa voimassamme tai omaan viisauteemme luottaen. Meille on kuitenkin hyviä uutisia! Jumala on luvannut antaa meille tarvittavan voiman ja kyvyn tehdä kaiken sen, mihin hän meitä kutsuu.

Runo: Taivaan Isän taideteos

Olen Taivaan Isän lapsia minäkin, vaikka niin monimutkainen taideteos. Väliin räiskyy ja rätisee, väliin itken, kun mikään ei onnistu, olen pettynyt omaan itseeni. Annathan Isä anteeksi, kun olen tälläinen. En voi -en pysty ystäviltä vaatimaan, ymmärtäkää kun aina en itsestänikään selvää saa.

Olenhan Taivaan Isän taideteos.

Kirjoittanut oma käsi

Sinun oikea nimesi

Tunnettu lauluntekijä kertoo laulussaan ”Rakastettu” ihmisestä, joka koki olevansa koskematon, elämän vahvojen virtojen hallitsija, joka kestää kaiken. Häpeää hän ei kuitenkaan kestänyt. Häpeä ajoi hänet pois ihmisten ilmoilta, piiloon ja yksinäisyyteen.