Uusimmat blogikirjoitukset

Sinun oikea nimesi

Tunnettu lauluntekijä kertoo laulussaan ”Rakastettu” ihmisestä, joka koki olevansa koskematon, elämän vahvojen virtojen hallitsija, joka kestää kaiken. Häpeää hän ei kuitenkaan kestänyt. Häpeä ajoi hänet pois ihmisten ilmoilta, piiloon ja yksinäisyyteen.

Mahdotonta ilman uskoa

Usko on olennaista. Itseasiassa niin olennaista että tarvitsemme sitä, jopa pelastumiseen! Tarvitsemme uskoa toteuttaaksemme Jumalan suunnitelman omassa elämässämme - tätä uskoa ei kuitenkaan opita yön yli. Hieaman aiheesta alla olevassa videossa:

Olemme turhaan huolissamme

Miten usein olemmekaan huolissamme, että emme osaa tarpeeksi hyvin sitä mihin Jumala meitä kutsuu. Huolehdimme kuitenkin turhaan, koska Jumala kyllä varustaa kenet hän kutsuu. Hän laittaa meidät tarkoituksella tilanteisiin, jotka ovat meille itsellemme mahdottomia, että oppisimme luottamaan Häneen. On aika laittaa turvamme Jumalaan ja lähteä tehdä se mihin hän meitä sekä seurakuntana, että yksilöinä, kutsuu!

Meillä on hyviä uutisia!

Joskus unohdamme (ainakin minulle on niin käynyt useasti), että meillä kaikille ihmisille hyviä uutisia. Asiaa jota jokainen ihminen -jos hän ymmärtää oikein sanomamme- haluaisi kuulla. Katso lisää alla olevasta videosta:

Video on ensimmäinen osa seitsämän osaisesta Full Flame opetussarjasta, joka on julkaistu Christ for all Nations USA:n Youtube kanavalla.

Verrattomasti muita parempi tie!

Apostoli Paavali kehottaa meitä pyytämään rohkeasti erilaisia armolahjoja (mm. 1 Kor:12,14). Erityisesti kehotetaan pyytämään profetoimisen lahjaa tai lahjaa selittää kieliä. Nämä lahjat rakentavat, kehottavat ja lohduttavat seurakuntaa ja kielillä puhuminen myös rukoilijaa itseään.