Tervetuloa Kiteen Vapikselle!

Kiteen Vapaaseurakunta - tuttavallisemmin "Vapis" - on lämmin yhteisö uskovia ihmisiä jotka haluavat tustua Jumalaan ja toisiinsa paremmin. Meidän kanssamme voit jakaa sekä elämän ilot että surut. Ei haittaa vaikka et ajattelisikaan itseäsi uskovaksi ihmiseksi. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Löydät meidät myös Facebookista

Tietota ajankohtaisista asioista ja mahdollisista muutoksista normaaliin viikkoaikatauluun Kiteen Vapaaseurakunnan Facebook-sivuilta.

Tapahtumakalenteri

Tapahtukalenterimme löytyy Tapahtukalenteri-sivulta. Ajoittain julkaisemme tapahtumakalenterin myös tulostettavaksi kelpaavassa PDF-mudossa.

Onko sinulla rukousaiheta?

Voit halutessasi käyttää yhteydenottolomakettamme, myös rukousaiheiden jättämiseen. Kaikki lähetetyt rukousaiheet pyritään rukoilemaan torstain rukouskokouksissa.